Gassås Wine förvärvar Invinitum

161109
Gassås Wine SL har förvärvat Invinitum och kommer driva deras verksamhet vidare med start sista veckan i november. 
Under åtta år har Invinitum lagt fokus på kvalitetsvin från producenter med en liten men unik produktion, ekologiska viner, säker hemleverans, god service och en bra och nära kontakt med sina kunder, vilket Gassås Wine kommer att fortsätta med.Däremot kommer utbudet av vin förändras. Du kommer att erbjudas en del gamla kända viner tillsammans med nya spännande alternativ. Vinprenumerationer kommer för Gassås Wine´s kunder bli en nyhet då vi vill fortsätta och utveckla Invinitum´s prenumerationskoncept. Första vinlådan levereras i december. 
Gassås Wine kommer med samma målsättning som Invinitum driva vidare affären med kundservice och kvalitet som högsta prioritet. Vi driver idag en vin webshop med säker hemleverans i hela Sverige med PostNord och DHL. 
Vi kommer vidare att arbeta med personliga vinrådgivare som ger våra kunder bästa möjliga hjälp vid vinvalet. Du hittar producenter som många gånger är okända för den svenska marknaden men även kända producenter som inte alltid kommer svenska marknaden tillgodo. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet från traditionella till moderna viner med ett ekologiskt tänk. Vi erbjuder stor vinkunskap, erfarenhet och delar gärna våra vinupplevelserna med dig. 

I gardinen under "info" kan man välja och läsa lite mer om våra vinprovningar, utbildningar, vinlagring och vinresor.

Har man funderar och frågor går det bra att maila oss på info@gassaswine.se