Kundtjänst

 

Vår Kvalité

Våra viner, oaktat prisklass, håller alltid hög kvalité. Detta bekräftas av flertalet av världens oberoende och ledande vinskribenter. I vårt sortiment finner du kända producenter från hela världen. Du kommer förhoppningsvis också att hitta, en del för dig, okända vinproducenter som kanske ännu inte uppmärksammats av den svenska marknaden. Det är vinproducenter som vi har haft privilegiet att träffa på under våra vinprovningsresor. 

Bra service = Personlig vinrådgivning

Vi på Gassås Wine tror på personlig service. Våra vinrådgivare hjälper dig att välja rätt vin för rätt tillfälle. Tillsammans får vi kunskap om vilka länder, druvor, distrikt och stilar som är, eller blir, dina favoriter. 

Reklamation & Ångerrätt

Om du upptäcker en defekt flaska, kontakta invoice@gassaswine.se för ersättning av denna. Om du ångrar ditt köp informera oss inom 14 dagar så din obrutna förpackning kan sändas tillbaka. Fraktkostnad tillkommer.

Distansförsäljning

Gassås Wine har licens för distansförsäljning av alkoholdrycker, utfärdad av Skatteverket till privatpersoner i Sverige, och ansvarar för att svensk alkoholskatt och svensk moms blir betalt (ingår i priset). 

Önskar du se vår licens kontakta oss på info@gassaswine.se

Personuppgifter och Registrering

Vi följer Personuppgiftslagen, PuL, länk se här. Ingen information från kund lämnas ut till tredje part.

Du kan genom ett "knapptryck" välja att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev, se nedan.

Övriga frågor

Om du har någon fråga skicka den till oss på info@gassaswine.se eller ring oss i Sverige på +46 40-630 36 30 eller i Spanien på + 34 663 827 606 (svensk-,engelsk- och spansktalande).

  • Vi levererar  din beställning till valfri leveransadress i Sverige, där leverans sker med PostNord och i Spanien och Portugal där vi anlitar SEUR.
  • Minsta beställning är en låda.
  • Obligatorisk legitimationskontroll sker vid leverans av varorna i alla länderna.
  • Mottagaren (behöver ej vara beställaren) av leveransen måste vara äldre än 20 år och får inte vara påverkad av någon drog.

Leverans

Leverans i Sverige

Leverans sker 10-16 dagar efter beställning.

Du aviseras med ett sms när din leverans anlänt till Sverige.

PostNord kontaktar dig för val av leveransdag och tid, eller talar in ett meddelande där de anger ett telefonnummer där du kan nå dem.

Hemleverans: 125 kronor/order.

För information om din leverans gå in på www.posten.se. Gå till kundservice och fyll i försändelse-id. 

 


Hur sker leveransen i Spanien och Portugal?

Leverans sker 4-10 dagar efter beställning.

Leverans sker måndag till fredag kl. 10.00-22.00. Exakta leveransdagar och tidpunkter varierar beroende på postort.

Hemleverans: 13,50 euro/order.

Betalning

Viner som beställts för hemleverans kan betalas med Visa- och Masterkort eller med faktura. 

Kortbetalning- Snabbt och säkert

Vi använder PayEx som betalningspartner för säker betalning över Internet. Hos PayEx kan du lagra dina kortuppgifter för att underlätta framtida betalningar hos oss.

Gassås Wine lagrar inga kortuppgifter.

Faktura

Vid faktura ska betalning ske inom fem dagar. Leverans påbörjas när du betalt fakturan. Gassås Wine tar kreditupplysning vid val av fakturabetalning.