Levererar vi till dig? Smidig leverans hem?

Gassås Wine förvärvar ytterligare aktier i Habena 1955

181125

Gassås Wine SL har förvärvat ytterligare aktier i Habena 1955 och är nu majoritetsägare. 

 

Gassås Wine förvärvar aktier i Habena 1955

171228

Gassås Wine SL har förvärvat aktier i Habena 1955 som driver ”Utvalda viner” De båda bolagen går samman och ni handlar vinet på www.gassaswine.se, den gemensamma butiken. Vi öppnar vår verksamhet idag med några pangerbjudande!.
Samgåendet ger oss flera möjligheter att ta stora marknadsandelar.
Under fyra år har ”Utvalda Viner” lagt fokus på kvalitetsvin från mycket kända producenter med unik produktion, säker hemleverans, god service och en bra och nära kontakt med sina kunder, vilket vi tillsammans kommer att fortsätta med. Gemensamt skall vi överraska vinsverige med nya som gamla kvalitetsviner till ”alltid bra priser”.Vi är här för att ta plats!!!
Gassås Wine med Utvalda viner!
Utbudet av vin förändras i takt med att vi får in nya kvalitetsproducenter. Vi erbjuder dig en del gamla kända viner tillsammans med nya spännande alternativ. Vinprenumerationer fortsätter vi med och inför varje leverans mailar vi förslag utifrån kundens vinprofil.
Gassås Wine med Utvalda Viner kommer med samma målsättning som tidigare driva affären vidare med kundservice och kvalitet som högsta prioritet. Vi kommer att driva en webshop med säker hemleverans av vin i hela Sverige tillsammans med BEST transport och lager i Danmark. I många fall levereras våra viner direkt från producent utan mellanhänder.Räkna med oss!!!
Missa inte Håkans HörnaHär samlar vi alla viner vi anser har ”det lilla extra”. Det kan vara viner som upplevts på Håkan´s vinresor eller kvalitetsviner som har fått höga poäng av kända vinskribenter.Vinälskarens guldgruva!!!
Vi kommer fortsätta att arbeta med personlig vinrådgivning för bästa möjliga hjälp med vinvalet till vår kunder. Du hittar producenter som många gånger är okända för den svenska marknaden men även kända producenter som inte alltid kommer svenska marknaden tillgodo. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet från traditionella till moderna viner. Vi erbjuder stor vinkunskap, erfarenhet och delar gärna våra vinupplevelser med dig. 
Gassås Wine med Utvalda Viner hälsar dig välkommen till en värld av vin från oss och våra upplevelserChristian Mattsson Lars Alexandersson Håkan Nilsson Staffan Johansson

Gassås Wine förvärvar Invinitum

 161109
Gassås Wine SL har förvärvat Invinitum och kommer driva deras verksamhet vidare med start sista veckan i november. 
Under åtta år har Invinitum lagt fokus på kvalitetsvin från producenter med en liten men unik produktion, ekologiska viner, säker hemleverans, god service och en bra och nära kontakt med sina kunder, vilket Gassås Wine kommer att fortsätta med.Däremot kommer utbudet av vin förändras. Du kommer att erbjudas en del gamla kända viner tillsammans med nya spännande alternativ. Vinprenumerationer kommer för Gassås Wine´s kunder bli en nyhet då vi vill fortsätta och utveckla Invinitum´s prenumerationskoncept. Första vinlådan levereras i december. 
Gassås Wine kommer med samma målsättning som Invinitum driva vidare affären med kundservice och kvalitet som högsta prioritet. Vi driver idag en vin webshop med säker hemleverans i hela Sverige med PostNord och DHL. 
Vi kommer vidare att arbeta med personliga vinrådgivare som ger våra kunder bästa möjliga hjälp vid vinvalet. Du hittar producenter som många gånger är okända för den svenska marknaden men även kända producenter som inte alltid kommer svenska marknaden tillgodo. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet från traditionella till moderna viner med ett ekologiskt tänk. Vi erbjuder stor vinkunskap, erfarenhet och delar gärna våra vinupplevelserna med dig. 

I gardinen under "info" kan man välja och läsa lite mer om våra vinprovningar, utbildningar, vinlagring och vinresor.

Har man funderar och frågor går det bra att maila oss på info@gassaswine.se