Levererar vi till dig? Smidig leverans hem?

Gassås Wine med Utvalda Viner i samarbete med:


www.vinlagring.se

 

Om oss

.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Letar du efter marknadens bästa produkter för vinlagring, gasspisar i toppklass eller Sveriges största sortiment av vitvaror och hushållsprodukter? Då har du kommit rätt. Vi på familjeföretaget Stenlunds firar nu 50 år i branschen och är inne på fjärde generationen handlare. Under åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper. 

När bara det bästa är gott nog för din vinlagring

Mat och vin hör som bekant ihop. Så därför var det naturligt att vi för 20 år sedan började sälja produkter för vinlagring. Även här var vi något av pionjärer. Idag har vi Sveriges största sortiment med allt från vinlagringsskåp och vinkylskåp till skräddarsydda vinkällare. Vi är kort sagt ledande i branschen – och bland våra många kunder finns både superkräsna vinexperter och färska nybörjare. 

ELON-butiker och showrooms med personlig service och stort kunnande

Vi driver också flera; Elonbutiker med senaste och vassaste sortimentet av vitvaror och hushållsprodukter. Här får du all hjälp du behöver av vår kunniga personal för att välja rätt produkter. Goda råd och smarta tips får du på köpet!

.
Vinlagring.se – Elon Solna

Svetsarvägen 13
171 41 SOLNA
Org.nummer: 556222-4021

Telefon: 08-735 75 25
E-post: info@vinlagring.se
Vi svarar inom 48 timmar (vardagar).

Öppettider:

Måndag – Fredag 09:30 – 18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

FRI FRAKT INOM SVERIGE*

Det innebär transport med avisering till port eller tomtgräns som utförs av DHL, Schenker eller PostNord.. Vid transport ut med färja så kan vi hjälpa till med transport till lastkaj*.

Om leverans uteblir på grund av dig som kund så tillkommer en kostnad.

OBS! Fri frakt gäller ej Vinkylskåp från Amphora eller inredning, vinhyllor och möbler till Vinkällare. Kontakta oss vidare för frågor kring frakt.

Önskar man leverans inom Stockholm så kan vi även tillgodose transport med inbärning, installation och bortforsling
av gammalt med behörig montör emot en kostnad.
Rådgör gärna med vår personal vid frågor kring leverans och transport

*Villkoret är att man antingen är där själv och tar emot varan eller ordnar med upphämtning därifrån. (Leverans till Gotland ses som vanlig frakt)