Vinprovningar

 

Varför inte gå på en Vin-, Champagne- eller Amaroneprovning. Eller avnjuta en Lyxprovning i ett gammalt källarvalv i Gamla Stan i Stockholm. Du kan också bjuda hem vännerna att ha en provning hemma hos dig. Oavsett vilken provning du väljer kommer du att bli inspirerad att prova nya viner och samtidigt få en ökad förståelse och kunskap! 

Vi erbjuder öppna, schemalagda provningar med tema – på torsdagar, lördagar och söndagar. Vi kommer ut till ert företag och dukar upp en provning.

Ett trevligt alternativ är en ‘hemma-hos’ provning där vi sätter upp en vinprovning i ert hem, perfekt för jubilaren, kompisgänget eller familjen. Vi har genomfört provningar på möhippor, vilket varit mycket uppskattat.

Ett sätt att få prova enastående viner och att lära sig mer om druvor, produktion och förutsättningar med mera - är att gå på vinprovning!

På våra provningar guidas du av en utbildad Sommelier. Du får lära dig om producenter, vingårdar m.m. och får en större förståelse för vinerna och varför de passar till en viss typ av mat.

Boka in en provning och ta med vännerna på en upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om våra vinprovningar här