Köpvillkor

 

Priser och betalning

För leverans i Sverige välj SEK, som inkluderar svensk alkoholskatt (ca 19 SEK/flaska), svensk moms och frakt till Sverige. För leverans i Spanien och Portugal välj  EUR, som inkluderar (spansk alkoholskatt 0 €), spansk moms och frakt till Spanien.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inkluderat alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt fraktsätt.

Betalsätt

Vi erbjuder möjlighet till Swishbetalning, kreditkortbetalning via PayEx med VISA, AMEX och MasterCard samt förskottsfaktura.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter inklusive personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post, info@champagnen.se.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej levererade eller ej uthämtade paket

Ej levererade eller ej uthämtade varor returneras till vår samarbetspartner Gassås Wine med Utvalda Viner. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 99 kronor.

Garantier och Service

Våra viner, oaktat prisklass, håller alltid hög kvalité. Detta bekräftas av flertalet av världens oberoende och ledande vinskribenter. I vårt sortiment finner du kända producenter från hela välden. Du kommer förhoppningsvis också att hitta, en del för dig, okända vinproducenter som kanske ännu inte upptäckts av den svenska-, spanska- och portugisiska marknaden. Vinproducenter som vi har haft förmånen att hitta under vinprovningsresor. 

Bra service = Personlig vinrådgivning

Vi på champagnen.se tror på personlig service. Våra vinrådgivare hjälper dig att välja rätt vin för rätt tillfälle - och lär sig vad just du tycker om. Tillsammans får vi kunskap om vilka länder, druvor, distrikt, stilar som är eller kommer att bli dina favoriter.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. 

När du utnyttjat din ångerrätt, om det gäller en vara, ska du sända eller lämna tillbaka den till Gassås Wine med Utvalda Viner.

Återbetalningsskyldighet

Vår samarbetspartner Gassås Wine med Utvalda Viner ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast, eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid fraktkostnaden för att skicka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Inga produkter valda

Totalt: 0kr
Antal: 0st