Om Gassås Wine

 

Vin från hela världen för livsnjutare

KVALITET OCH UNIKA PRODUKTER

Gassaswine.se erbjuder en bred och djup portfölj av viner från hela vinvärlden. För att våra kunder ska kunna utveckla och fördjupa sitt vinintresse, så har vi valt att arbeta med personlig service och kompetent vinrådgivning. Genom våra personliga vinrådgivare får kunden hjälp med allt från att bygga upp och investera i sin egen vinkällare, till tips om rätt viner till den stundande middagen.


Vi arbetar kontinuerligt med att kunna erbjuda våra kunder konkurrensmässiga och alltid bra priser. Fokus ligger på att erbjuda de absolut bästa vinerna från våra fantastiska producenter. Det bästa av allt är att dessa kvalitetsviner levereras direkt från vingården via våra kanaler hem till kundens vinkällare. Vi hoppas att du kommer att njuta av alla goda kvalitetsviner från oss.

 

The Gassås Wine team

 

Christian Mattsson

Partner & vinrådgivare

+46 709 28 80 72

cm@gassaswine.se


Kreative ’flockledaren' som styr oss åt rätt håll mellan Gran Reserva & Grand Cru. Allt som oftast njuter Christian av bubblor från hans nyvunna område, Champagne. Därimellan väljer Christian gärna mogna klassiska viner från Bordeaux, Bourgogne och Barolo, "The Big Three". Då Christian bor i Spanien utanför Cartagena kan det väl hända att en eller annan Spanjor rinner ner från Riax Baixas, Rioja eller Ribera del Duero. 

 

Robert Collin Jensen

Partner & vinrådgivare

+46 734 11 00 94

rcj@gassaswine.se

 

Musikälskande fotograf som är vårt hjärta & pådrivare i strävan att hela tiden förnya oss & vår affärsidé.
Robert älskar champagne och bourgogne över allt annat i vinvärlden. Vita viner från Sydafrika, pinot och chardonnay från Nya världen och förstås en riktigt bra fransk riesling. Sedan upptäcker Robert samtidigt att smak och intresse för vin är väldigt dynamiskt, där vindarna hela tiden blåser åt nya håll. Så en bra Bordeaux är ju alltid himmelskt tycker han.

 

Rickard Backman

Vinrådgivare

+46 702 34 79 84

rb@gassaswine.se

 

"Vin och fotbollsälskare som gärna dras till Spanien och alla deras fantastiska viner, speciellt Ribera del Duero, Mallorca och Cava/Corpinnat men en bra tysk Riesling slinker gärna ner precis som Champagne eller varför inte lite rött från USA. Upptäcker hela tiden hur stor vinvärlden är och älskar att testa nya grejer.”

 

Björnstierne Antonsson

Content manager & Wine Director

+46 709 62 36 50

ba@gassaswine.se


Björnstierne är en av Sveriges mest kända och dekorerade sommelierer med seger som Svensk Mästare i '03 och 13 silvermedaljer vid nationella och internationella mästerskap. Han ingick i den andra årskullen studenter som utbildade sig till sommelierer och studerade Culinary Arts vid Restauranguniversitetet i Grythyttan i slutet av 90-talet.
Sommelier sedan 25+ år med en förkärlek för viner från Champagne, Bourgogne, Ribera del Duero, Wachau & Napa Valley

Inga produkter valda

Totalt: 0kr
Antal: 0st