Viña Sastre

Vingården Bodegas Hermanos Sastre, i Ribera del Duero, är en familjevingård grundad av Severiano Sastre, även om det skulle vara hans son Rafael som faktiskt skulle grunda vingården senare, 1992, med stöd även av hans söner Pedro och Jesús.
-
Familjen har 45 hektar. av vingårdar inom ursprungsbeteckningen Ribera del Duero, med jordar av varierad sammansättning, med övervägande lerkalkhaltigt. Tinta del País-vinerna från bröderna Sastre kännetecknas av den kärlek som denna familj alltid har visat för vingården och marken, och utövar ekologisk och biodynamisk vinodling från dag ett.
-
De lagrade vinerna från Bodegas Hermanos Sastre är ett tydligt exempel på uthållighet och regelbundenhet i produktionen av viner av högsta kvalitet år efter år. Vingården påminner om ett Château och det franska inflytandet, eftersom det åldrande lagret är uppdelat i två fatrum. För vinifiering och lagring av rödvinet Hermanos Sastre har vingården 750 225L fat. av fransk och amerikansk ek, i vilken den kan samla cirka 190 tusen liter.

Inga produkter valda

Totalt: 0kr
Antal: 0st